Εταιρία

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η MADEIRA A.E., αποτελεί ένα σταθερό και δυναμικό παίκτη στον τομέα της επεξεργασίας και εμπορίας ξυλείας στην Ελλάδα. Η συστηματική δουλειά, το χαμηλό προφίλ και ο σεβασμός στους πελάτες και το προσωπικό είναι οι βασικοί άξονες που διέπουν κάθε εταιρική μας δραστηριότητα. Οι αρχές μας αυτές σε συνδυασμό με την έντιμη συναλλαγή και τις μελετημένες κινήσεις στην επιχειρηματική σκακιέρα, συνετέλεσαν ώστε να συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων εταιρίων του κλάδου.

Η Madeira δραστηριοποιείται στο κλάδο της ξυλείας για πάνω από 40 χρόνια, τιμά τις συνεργασίες της σεβόμενη τις ανάγκες και τις δυνατότητες των πελατών της και έχει σαν πρωταρχικό στόχο να στηρίξει την ελληνική αγορά και να βοηθήσει στην ανάκαμψη της Ελληνικής Οικοδομής.

Γιατί Madeira;

  • Η Madeira επενδύει συνεχώς σε νέα προϊόντα τα οποία προωθεί στην Ελληνική αγορά διατηρώντας μεγάλα αποθέματα.
  • Η Madeira σέβεται τους διεθνείς κανονισμούς και διαθέτει μόνο πιστοποιημένα προϊόντα.
  • Η Madeira αντιλαμβάνεται τις αντιξοότητες της αγοράς και στηρίζει τους πελάτες της.

Εγκαταστάσεις
Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Κηφισιά, μόλις 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και σε κοντινή απόσταση από το Κεντρικό Εθνικό Δίκτυο και την Αττική Οδό.

Σε έκταση 12,000μ2 και σε κτίρια χωρητικότητας 30,000μ3 στεγάζονται η βιομηχανία επένδυσης επιφανειών και οι αποθήκες μας. Τα προϊόντα μας δεν είναι εκτεθημένα στις καιρικές συνθήκες .

TOP