Όραμα του ιδρυτή

Από το 1967 έως και σήμερα εμπνεύστηκα τις ιδέες και δημιούργησα τις εταιρικές μορφές που διαδεχόμενες η μία την άλλη οδήγησαν στην ίδρυση της Madeira A.E. Στόχος μου ήταν η ανάπτυξη μια υγιούς επιχείρησης η οποία κινείται σε τρείς άξονες:

1. Απλότητα, πρακτικότητα και αμεσότητα στη συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες. Δημιουργούμε προσωπικές σχέσεις, με σκοπό την επαφή με την αγορά και την ικανοποίηση των αναγκών της.
2. Εντιμότητα και τη διαφάνεια στις συναλλαγές που συνετέλεσαν στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους προμηθευτές μας.
3. Συντηρητισμός και σοβαρότητα. Δημιουργήσαμε μία εταιρία ευέλικτη και διαχειρίσιμη, αρνούμενοι κάθε μορφή κρατικής ενίσχυσης και στηριζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στις δικές μας δυνάμεις.

Σήμερα το 2014, αφήνω την εταιρία στους συνεχιστές μου με τις παραπάνω αρχές και παρακαταθήκες και πιστεύω ότι διανθίζοντάς τες με νέες ιδέες και διατηρώντας αμείωτο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις, η εταιρία θα προχωρήσει στην ίδια επιτυχημένη πορεία.

Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Ιωαννίδης

TOP